Projecten

Hier vind je al onze actieve en oude projecten.

Actieve projecten en Acties

Kerstactie 2022

Net als vorig jaar organiseert Stichting Boemerang-Effect weer een kerstactie.
Voor 200 huishoudens die het financieel zwaar hebben en niet in aanmerking komen voor hulp of voedselbank, gaan we weer kerstpakketten verzorgen. Deze gezinnen zijn zorgvuldig door onze contactpersonen gescreend en geselecteerd. Om de kerstpakketten te vullen houden wij deze doneeractie. We zijn blij met elk bedrag dat je kunt missen. Help jij mee?

Koken voor Dak- en Thuislozen

Met stichting Boemerang Effect willen wij in 2023 weer verschillende bbq’s met evt een en knipbeurt verzorgen voor dak en thuislozen in Nederland. Het is altijd een geweldige ervaring om zoveel blije en dankbare gezichten te zien. Een knipbeurt en een volle buik die bij de bezoekers een grote glimlach tevoorschijn tovert. Wil je ook een keer mee willen helpen of deze actie 2023 weer mogelijk te maken. Klik op onderstaande button en doneer.

Blij dat ik brei

Mogen wij je voorstellen aan Margriet. Deze kanjer is al ruim een half jaar wollen sjaals en mutsen aan het breien voor ons Blij dat ik Brei Project. Samen met andere breifanaten, die het leuk vinden om te breien, willen wij sjaals en mutsen gaan breien voor de bijna 40.000 daklozen in Nederland. We zijn dit voorjaar begonnen, zodat de mensen er in winter wat warmer bij kunnen zitten! Ook voor 2023 gaan we met dit project door want een van onze doelstellingen is dat om elke daklozen die het nodig heeft van een sjaal of muts te kunnen voorzien. Help jij mee, druk dan op onderstaande button en doneer.

CleanUp

Ook in 2023, organiseren wij met Stichting BoemerangEffect weer CleanUp acties. We zoeken enthousiastelingen die samen met ons Nederland willen schoon willen houden en weten van aanpakken. Voel jij je geroepen? Laat dan even een berichtje achter (stichting@boemernagefect.nl) zodat we je nog wat info kunnen sturen. Wij zorgen voor prikstokken, handschoenen en vuilniszakken. Heb je zelf spullen, neem ze dan mee. Kan je niet, maar word je wel enthousiast van onze acties en wil je ons financieel steunen, stuur ons een donatie via onderstaande button.

Projecten en acties uit het verleden