Partners van Stichting Boemerang Effect

1Maatschappelijk betrokken ondernemingen en stichtingen laten aansluiten bij de doelstellingen van stichting BoemerangEffect. Samenwerken aan sociaal maatschappelijke projecten. Wij zeggen JA! Zo werken wij al een paar jaar nauw samen met stichting Motiva, een organisatie die zich inzet voor dak- en thuislozen in de regio Amersfoort. Samen hebben wij al veel mensen kunnen ondersteunen. Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven en/of stichtingen met wie we kunnen samenwerken. Hoe mooi is het om de krachten te bundelen en samen nog meer of betere projecten te kunnen realiseren.

Sponsoren vanuit jouw bedrijf

Wij zijn als stichting ook op zoek naar bedrijven die periodiek of eenmalig willen sponsoren. Bedrijven die bijvoorbeeld (een deel van) hun personeel of goederen beschikbaar stellen ten bate van onze projecten.
Voel jij je sociaal betrokken en lijkt het je leuk om met jouw personeel of team een dag mee te werken aan een van onze projecten? Kijk eens op onze projectpagina voor lopende projecten en/of stuur ons een mail.

Wil jij ook partner of sponsor worden? Of heb je ideeën of vragen. Stuur ons een mail. We denken graag met je mee.