Eenmalig Doneren

Een bijdrage leveren aan onze stichting, maar (even) geen tijd of energie beschikbaar? Steun ons dan met een eenmalige financiële bijdrage. Dankzij de giften van onze donateurs kunnen wij onze projecten en sociale doelen financieel dragen. Een kerstpakket als steuntje in de rug bij mensen met een minimuminkomen, een invalide hond een beter leven geven of gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor een schoon Nederland. Jouw gift maakt het verschil.
Eenmalig doneren Een bijdrage leveren aan onze stichting, maar (even) geen tijd of energie beschikbaar? Steun ons dan met een eenmalige financiële bijdrage. Dankzij de giften van onze donateurs kunnen wij onze projecten en sociale doelen financieel dragen. Een kerstpakket als steuntje in de rug bij mensen met een minimuminkomen, een invalide hond een beter leven geven of gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor een schoon Nederland. Jouw gift maakt het verschil.

Klik op de button om een eenmalige donatie te doen:

Dankjewel

Toch liever maandelijks doneren? Klik hier en word vaste donateur van onze stichting
Toch liever een specifiek project doneren? Op de projectpagina staan alle actieve projecten. Zo weet je zeker dat jouw donatie uitvloeit naar het juiste project.