Wie zijn wij?

Zo begon het

Stichting BoemerangEffect is ontstaan nadat een groep vrienden in 2020 een kerstactie organiseerde om pakketten te verzamelen voor mensen of huishoudens die zich op dat moment in een uitdagende levensfase bevonden. Het bleek een groot succes. Door deze spontane actie, de samenwerking en het resultaat ontstond de wens een officiële stichting op te zetten. In juni 2021 werd deze wens werkelijkheid.

Missie

Wij willen samen een mooiere wereld vormen die vaak terecht gezegd; ‘bij jezelf begint’. Als je handelt vanuit eigen morele waarden, dan zullen mensen vertrouwen in je krijgen en kun je gezamenlijk de wereld verbeteren. Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.

Visie

Onze visie is gericht op het aanwakkeren van positieve energie om zo met elkaar een mooiere wereld te creëren.

Wat willen wij bereiken?

Wat is er mooier dan leven in een maatschappij waarin men voor elkaar opkomt. Wij staan voor een transparante en oprechte manier van werken. Wij willen onze vrijwilligers en donateurs met onze projecten bewuster maken en hen door middel van onze zelfbedachte ‘boemerang-filosofie’ positieve energie en dankbaarheid laten ervaren.