Vrijwilligers

Vriend van de stichting

Voel jij een connectie met onze stichting of één van onze projecten? Wil jij tijd en energie doneren in plaats van geld? Word dan ‘Vriend van de Stichting’ (Vriend).

Bij BoemerangEffect zijn wij op zoek naar ‘Vrienden’ die op diverse projecten in te zetten zijn. Wij vragen daarom aan jou als ‘Vriend’ om je kernkwaliteiten te noteren in onze database (zie button ‘aanmelden’ hieronder). Op deze wijze kunnen wij doelgericht zoeken naar de juiste mensen voor onze projecten.

Het BoemerangEffect

Het is voor ons enorm belangrijk dat iedereen, die bij onze stichting betrokken raakt, de bewuste keuze maakt om te helpen en hier vervolgens blij van wordt. Door je belangeloos in te zetten voor een ander, deel je jouw tijd, energie en/of kernkwaliteiten met als gevolg dat jij hierdoor maximale dankbaarheid mag ervaren. Je voelt waar je het voor doet. Met als resultaat dat zowel de zender (jij) als de ontvanger een goed gevoel hieraan overhoudt. Dit is onze filosofie van ‘Het BoemerangEffect’ en loopt als een rode draad door onze projecten heen.Ja, ik wil graag ‘Vriend van de Stichting’ worden


Wat zijn jouw specialiteiten, wat kan/wil je doen als vrijwilliger?