Actie Sinterklaas Bingo Nijkerk

Vrijdag 25 November
75 plekken beschikbaar. Nu ingeschreven: 33


74%

Op vrijdag 25 november organiseert Stichting BoemerangEffect in samenwerking met de Oranjevereniging Nijkerk een Sinterklaas Bingo bij het UVV in Nijkerk.

De bingo begint om 18.00uur (inloop vanaf 17.30 uur) en eindigt rond 20.00uur. De bingo is geschikt voor iedereen die tot 100 kan tellen en de cijfertjes kent! Dankzij Nijkerks vrijwilligers en ondernemers zijn er naast een supergezellige avond ook fantastische prijzen te winnen. Denk hierbij aan cadeaubonnen van Nijkerks leukste winkeltjes en toffe prijzenpakketten voor jong en oud! Alle prijzen zijn met liefde gesponsord door meer dan 20 lokale ondernemers! Doe je mee? Schrijf je dan hieronder in. (per persoon 1 x inschrijven graag)

De opbrengst van deze bingo zal volledig ten goede komen aan de kerstactie 2022 van Stichting BoemerangEffect (Onderaan dit bericht staat een link voor meer informatie over de kerstactie)

De kosten voor de Bingo zijn E10,- p.p. dit bedrag is inclusief een bingo boekje met 5 bingo rondes. Indien gewenst mag je op de avond zelf een of meerdere bingo boekjes aanschaffen, waar je de stichting uiteraard nog meer mee helpt. (E10,- per boekje)

UVV heeft 75 plekken ter beschikking. Deelname gaat op inschrijving. Let op: vol = vol.

Dus heb je zin in een gezellige avond vol spanning met kans op mooie prijzen? En wil je dit goede doel een handje helpen? Geef je dan snel op via onderstaand aanmeldformulier en reserveer je plek!

Let op. De aanmelding is pas voltooid nadat je hebt betaald. En nogmaals, 1 inschrijving per persoon per keer. Wil je met vier personen komen, dan dus vier keer inschrijven en betalen.

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen je te zien op vrijdag 25 november in het UVV te Nijkerk!


Datum: Vrijdag 25 November
Locatie: UVV Nijkerk
Tijd: 18-20:00uur (Inloop 17:30 uur)
Deelname: €10 per persoon

Kun je dit keer niet meedoen?

Doneer alsjeblieft hetgeen je kunt missen. Dat kan via onze doneerpagina.
Deel deze aktie aub met zoveel mogelijk mensen en vraag hen ook te doneren!
Alvast reuze bedankt, en tot snel!


Inschrijven
Schrijf je hier in voor de sinterklaas bingo in Nijkerk op vrijdag 25 November
Nadat je jouw inschrijving op deze pagina hebt voltooid wordt je doorgeleid naar een betaalpagina van Stichting BoemerangEffect.
Pas als je deze betaald hebt is jouw inschrijving voltooid en geldig.


Inschrijving is gesloten

Meer acties

CleanUp

Koken met- en voor daklozen

Kerst Actie