Actie Motion 3 Sportboutique

30 plekken beschikbaar. Nu ingeschreven: 21


70%

Op zondag 20 november organiseren we in samenwerking met Motion 3 Sportboutique van 10.00 – 12.00uur een sportieve en gezellige Charity Christmas Challenge! Ga de uitdaging aan en zet jouw inspanning en zweet om in kerstpakketten voor de kerstactie van Stichting BoemerangEffect. Onder leiding van Hugo, Tjendo en Debbie zullen we je flink uitdagen! Onderaan deze pagina staat een link naar de kerstactie, mocht je er meer over willen lezen.


Wat gaan we doen?

  • 30 minuten HIIT
  • 30 minuten Boksen
  • 30 minuten Core

Deelname kost: €30,- Dit gaat allemaal naar het goede doel.


Na even goed stretchen gaan we naar de prijsuitreiking. Je kunt namelijk leuke prijzen winnen door zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen bij je collega’s, vrienden en familie. Laurens geeft zelfs een maand gratis trainen weg!


Hoe haal je sponsorgeld op?

Vertel iedereen in je omgeving dat je je gaat inzetten voor dit prachtige doel. Stuur ze een open tikkie zodat ze zelf kunnen kiezen hoeveel geld ze doneren. Vervolgens stort je voor 20 november 2022 je opbrengst op de rekening van Stichting Boemerang Effect. Op deze manier kunnen we precies zien wie de beste fondsenwerver is! Dit is het IBAN rekeningnummer van de stichting: NL03TRIO0320391663 - Vergeet je naam er niet bij te vermelden.


Wat doen we met jouw gedoneerde geld?

Het gedoneerde geld vloeit volgens onze algemene donatie regels uit naar de kerstactie. Het geld wordt gebruikt voor de inhoud van kerstpakketten. Wij werken in een groot deel van Nederland met zorgvuldig uitgekozen contactpersonen, zoals Buurt en Budgetcoaches, medewerkers van “Blijf van mijn Lijf “ huizen, Stichting Prakkie Over en nog veel meer. Deze contactpersonen kennen en steunen deze gezinnen en weten hoe welkom de pakketten zijn, aangezien zij dit van geen enkele andere instantie krijgen. Zij zullen deze pakketten dan ook persoonlijk bezorgen bij de mensen thuis. Op facebook houden we jullie op de hoogte van de reacties.

Schrijf je dus gauw in via onderstaand formulier en ga deze mooie uitdaging met ons aan! 

Wil je meer lezen over de kerstactie van Stichting BoemerangEffect, klik hier


Kun je dit keer niet meedoen?

Doneer alsjeblieft hetgeen je kunt missen. Dat kan via onze doneerpagina.
Deel deze aktie aub met zoveel mogelijk mensen en vraag hen ook te doneren!

Alvast reuze bedankt, en tot snel!Inschrijven
Schrijf je hier in voor een van de Motion Sportboutique Christmas Challenge op 20 November
Nadat je jouw inschrijving op deze pagina hebt voltooid wordt je doorgeleid naar een betaalpagina van Stichting BoemerangEffect.
Pas als je deze betaald hebt is jouw inschrijving voltooid en geldig.


Inschrijving is gesloten

Meer acties

CleanUp

Koken met- en voor daklozen

Kerst Actie